24 Jan 2011

The Strangest Links...

A blog megszületése óta van egy forgalom figyelőm... a neve Feedjit...
Egész jó kis figyelő :) azt tudom, hogy Romániában nagyon pontatlan, annak függvényében hogy milyen neted van eléggé elírja... pl. nekem van, hogy Bukarestet ír, van hogy Resicát, de általában Temesvárt. És van, hogy Csíkszeredának Szebent ír... annyira nem értek a hálózatokhoz, hogy ez értsem de na... amire kell arra jó... :)


Élvezem mert kiírja, hogy honnan jöttél a blogomra, a nyitó linket, ha a messengerben kattintasz a statusomra, akkor azt írja, hogy direkt link, ha valamelyik másig blogosnak az oldaláról akkor őt írja ki, ha facebookról akkor azt... stb stb...
A vicc és ennek a postnak a lényege hogy az emberek úgy is idejutnak, hogy a Google-en, vagy a Bloggeren keresnek dolgokat... és ez szerintem sokszor meglepő és vicces, hogy miket keresve kötnek ki nálam...
Az eddigi legviccesebb ami ennek az entrynek a létrejöttét indította, az úgy hangzott, hogy Aradról a google.hu-n keresett valaki Aszalós Gézára és rátalált a blogomra :) Ez főképp azért fura nekem mert kipróbáltam és ha a Google.hu-ba beírod a fenti emberke nevét akkor az 5-6dik oldal környékén jelenik meg az én blogom (mivel egyszer írtam csak róla és rég) jóval az illető facebook meg egyéb szociális portálos oldala meg egyebek után... szóval valaki nagyon kereshette őt ha eddig el kattintgatott... :D


Ezek után ide fogom bekopipésztelni az érdekesebbeket. :)
Jó böngészést...




Raleigh, North Carolina arrived from google.com on "My Life's Playlist: Real life misheard lyrics..." by searching for Sugalló lyrics.


Chisineu Cris, Arad arrived from google.ro on "My Life's Playlist: Ain't No Sunshine..." by searching for Ain't No Sunshine szoveg.


Dunaharaszti, Pest arrived from google.hu on "My Life's Playlist: Krézi srác..." by searching for krézi srác.


Kisvárda, Szabolcs-Szatmar-Bereg arrived from google.hu on "My Life's Playlist: Tudéjz rekomendésőn: Dö Bitöls".



Gyöngyös, Heves arrived from blogsearch.google.hu on "My Life's Playlist: Az utolsó mohikán" by searching for az utolsó mohikán.




Budapest arrived from google.hu on "My Life's Playlist: Ain't No Sunshine..." by searching for ain't no sunshine fordítás.


UPDATE - Frissítés - 2011-02-04. Péntek - Frissítés - UPDATE


Zalaegerszeg, Zala arrived from google.hu on "My Life's Playlist: Agyzsibbasztás szerda délelőtt..." by searching for agyzsibbasztás.


Budapest arrived from google.hu on "My Life's Playlist: Real life misheard lyrics..." by searching for katie melua spider's web dalszöveg.






UPDATE - Frissítés - 2011-02-24. - Frissítés - UPDATE





Rowley Regis, Staffordshire arrived from google.com on "My Life's Playlist: BRB..." by searching for "Birmingham royal ballet".


Miskolc arrived from google.hu on "My Life's Playlist: BRB..." by searching for my life magyar blog.

2 comments:

  1. Igen, egyszer írtál róla, azt elmesélte ZÖK-ön, majd ki-ki megnézte otthon a szóbanforgó cikket. Ha Arad, akkor valószínűleg Szili volt :-)

    ReplyDelete
  2. Na jó akkor, meg van oldva a nagy keleti kérdés :)
    Mert gondolom Szili nem tudta hogy mit keressen... :)

    Köszi az infót

    ReplyDelete