7 Jun 2011

Projekt 25 - Aki bújt aki nem TOP 10!!!

Vagyis ha egész pontosa akarok lenni a akkor top 8, top 16, top 22 és top 26.
Mielőtt beszúrnám ide a top listás címeket előtte néhány dolgot szeretnék pontosítani:

Azok közül, akik megígérték, hogy írnak listát eddig  kb.  a fele küldte el, sokan azért nem küldték el, mert most vizsgáznak, mint pl. én is… :D ezért ez csak egy amolyan előzetes top lista.

Amikor megkaptam mindenkitől a listát, akkor majd frissítem a topokat (ez kb. a szesszió végére várható, szóval, ha még nem küldted el, akkor legkésőbb július 10ig tedd meg).

A toplistákkal kapcsolatban, sokan nem vették komolyan, amit megértek elvégre nekik nem annyira érdekes, mint nekem… :) Ezért sokan nem küldtek könyveket csak filmeket, többen csak egy könyv listát küldtek (nem téve különbséget az eddig, és ezután között) ezeket mind az ezután kategóriába tettem. Ennek lett az az eredménye, hogy az eddig listába nem jött össze 10 cím, amit egynél többször ajánlottak, az utolsó címet azért írtam, mert a trilógia mind három részét ajánlottátok.

A többi listában minden művet kiírtam, amit egynél többször ajánlottak.

A zene és film lista mondhatni fuserált, mivel a filmeknél többen írták azt, hogy egy adott rendezőtől az összes filmet, s mások nem írták oda a rendezőt… így pl kimaradt a Stalker, a Corpes Bride s még egy pár.
Tovább a zenei részen sokan csak számokat mondtak, így pl. egy adott együttes felkerült, mert 3 számot ajánlottak tőle, de ha utána nézek, akkor lehet, hogy az egyetlen album és akkor azt csak egyetlen ajánlásnak kéne számolni. Ezért megkérlek, hogy ha a fenti helyzetek közül valamelyikben a te listádra ismersz, és van még türelmed és időd akkor küldj egy javított listát :D de nem muszáj… a lényeg hogy megtehetnéd…  


Végezetül itt a TOP LISTA!!! <<<

Ha megnézted a kommentbe jöhetnek a vélemények :)

Amikor elkészül a végső lista akkor lesz majd 2 meglepetés listám :) szóval visszavárlak :)

No comments:

Post a Comment